Sider

lørdag den 25. februar 2012Snestorm med gadelygte. Så er det man har lyst til varm kakao og en film i barakkenSamme storm. Den blå dør er indgangen til vores fitness center, der ligger inde i den store hal bagved. Super center, der altid har åbent. Det er dog kun bemandet fra 10.00 til 22.00, men vil du træne klokken 4 om morgenen, som nogen gør før arbejdstid, så går du bare ind og bruger maskinerne, boldbanen eller konditionsredskaberne. Der er også en sol, og saunaer i hvert omklædningsrum plus en modstrømssvømmehal (mindre muret basin med en modstrøm, der kan reguleres). Man kan spille badminton, hockey, basketball, gå til spinning, yoga, pilates, zumba, boksning etc. Mange af os bruger rigtig meget tid her - også fordi, det er ret nemt at komme til at spise for meget til måltiderne, og når man så sidder ned hele dagen...


Billedet er taget ved tankstationen, der ligger til højre. De røde lys på skiltet advarer om, at man ikke må køre ud af basen, og at nogle veje er lukket. I en storm må man ikke køre ud af basen i fritiden, men i arbejdsmedfør kan man godt med mindre det er en stærk storm.
Vores benzin er jp8, der er flybenzin, det bruger alle biler på basen og det koster ikke noget at tanke. Eller, det gør det jo, men det betaler firmaet. I stormsæsonen skal tanken på bilen være halv fuld, specielt, hvis man skal ud på tur. Bliver det dårligt vejr, og man ikke kan se at køre videre, så er der på den måde forhåbentlig brændstof nok til at man kan holde i tomgang og på den måde holde varmen, indtil der kommer hjælp eller det klare op.
En hel nat i tomgang bruger en kvart tank, det ved jeg fra jeg var ud og sove i telt sidste vinter. Vi havde bil med, og den kan jo ikke stå stille hele natten, så fryser den sammen.


Apropos biler, så var vi nogle stykker på fototur og jeg tog det her billede ned på havnen. Det er taget ved 2-tiden om eftermiddagen, da det stadig var mørkt. Jeg kan godt lide den måde bilkabinerne bliver gennemlyst på af spots'ne på tanken bagved, og genskinnet i bilsiden til højre. I det hele taget er de forskellige lyskilder det interessant ved billedet, synes jeg.


Det kan være svært at se, men der faktisk en lille orange mand til venstre i billedet. Det er noget af Dundas fjeldet bag ham, men sceneriet får mig til at tænke på øde månelandskab befolket med et par enkelt eventyrer på opdagelse. Lidt uhyggeligt.


Det første lyserøde skær på himlen i år. Dagen efter, på en tirsdag, stod den op over horisonten. Da den først var der, var den på himlen en lille time midt på dagen, så jeg måtte vente til weekenden. Da var det blevet overskyet og snevejr, så ingen sol at se. Først sidste weekend så jeg den. Flot og lys i minus 40 grader, nogen har lukket varmen ud af den heroppe!


Første tur til radaren i sollys i år. Meget koldt, men smukt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar