Sider

mandag den 21. marts 2011

Orkanmandag

Vi har besøg af Charlie, storm Charlie. Blæsende søndag gik altså over i stormy monday, og det har buldret hele natte - og det gør det stadig. Det er den slags storm, man ikke må gå ud i, og det har man heller ikke lyst til, når man ser på vejrudsigten

Det er sådan vores lokale vejrudsigt ser ud i dag. Nederst til venstre man kan lige skimte Main Base. På det tidspunkt er der 29,8 knob vind (stiv kuling), mens der ude ved radaren er orkan. De gule temperaturer betyder, at man ikke skal være udenfor ret længe, og de røde betyder høj risiko for kuldeskader ved ophold udenfor. Til højre kan man se at alle lokaliteter i området er i storm Charlie. Vejrudsigten opdateres hele tiden.

Hvis det ikke er afskrækkende nok, så kan man jo altid kigge ud af vinduet. Tjek den her lille film fra en halv time siden.



Højtaleranlægget holder os også orienteret om stormen. De efterlyste fx en af drengene her til morgen. Det sker, hvis ens barakformand ikke kan finde en under en storm. Når stormen bliver meldt i Charlie, så skal barakformanden ringe til stormcentret og gør rede for alle i barakken. Så hvis man overnatter et andet sted, så skal man ringe til sin barakformand og sige det. Det er selvfølgelig ret afslørende at blive efterlyst i hele byen, eftersom det betyder, at han ikke har sovet hjemme he he. Han kan se frem til mange smørrede smil i Dining Hall.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar